Aangenaam uw creatieve digitale partner

Over GoPixels

Lokaal en betrokken

Impact creëren vanuit onze thuisbasis, Hellevoetsluis

Gevestigd in Hellevoetsluis. Met een sterke focus op lokaal ondernemen zijn wij actief door het gehele land. We houden het graag persoonlijk en vinden het niet meer dan normaal om tijd te investeren in het écht leren kennen van onze klanten. Zo zijn wij van onze klanten op de hoogte van hun werkwijze, het ambitieuze team en de branche. Dit vinden wij belangrijk, zeker aangezien we een gezamenlijk doel hebben, groeien.

Onze missie

Impact creëren in het digitale landschap

Onze missie is om bedrijven en organisaties te assisteren in hun digitale reis. We bundelen graag onze kennis en ervaring om samen de meest effectieve strategieën te bepalen.

Verbinding maken

Bedrijven in contact brengen met hun doelgroep.

20 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de digitale wereld.

Kwaliteit

We werken alleen met de beste oplossingen in de markt.

Wat kunnen wij voor jullie organisatie betekenen?

Onze missie is om bedrijven en organisaties te assisteren in hun digitale reis. We bundelen onze kennis en ervaring om samen de meest effectieve strategieën te bepalen. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl of een conversiegerichte website of webshop, wij staan klaar om hier vanuit onze rol invulling aan te geven.

Ons doel stopt niet bij oplevering; met onze PixelPakketten zorgen wij voor een continu rendement op lopende digitale vraagstukken door maandelijks essentiële werkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan het verbeteren van de online vindbaarheid (SEO en SEA), het onderhouden van social media kanalen en social ads of maandelijkse ondersteuning op grafische vormgeving van reclamematerialen. Het kan allemaal!

4.7

Wij scoren 4.7 op basis van 5 sterren bij Google!

Ook een review schrijven?

Dennis van GoPixels is voor DynaLinX van grote waarde. Hij heeft onze website naar wens ontworpen en nog belangrijker… Dennis zorgt voor een goede vindbaarheid van ons bedrijf op het Internet. Een fijne samenwerking!

Franca Kobes-van Schelt – DynaLinX ICT & Telecom diensten

Een creatief digitaal team

Ontmoet ons team

Dennis van Swieten

Digitaal specialist

Dennis van Swieten
Dominique van der Linde

Digitaal specialist

Dominique van der Linde
Dino

Support specialist

Dino

Meten = weten

Klanten aan het woord

Wij vragen geregeld aan onze klanten of ze ons willen beoordelen. Dit doen wij om de kwaliteit van onze diensten zo optimaal mogelijk te houden.

“Kennis, ervaring en ze weten heel goed bij GoPixels wat doorpakken is. Veel service voor een schappelijke prijs. Ik zou GoPixels bij iedereen aanbevelen.”

Stony van den Berg – vandenBerg Keukens B.V.

Persoonlijk
Snelheid
Expertise
Resultaat

Onze visie

Relevant blijven in de bewegelijke digitale wereld

Stilstaan betekent achteruitgaan. Zeker in de altijd bewegende digitale wereld. Het is daarom belangrijk om alert te blijven op alle ontwikkelingen die jullie organisatie kunnen beïnvloeden. Relevante ontwikkelingen vereisen actie. Het is essentieel om als organisatie een standpunt in te nemen over alle relevante zaken en gebeurtenissen. Dit kan variëren van bedrijfsnieuws, wetgevingswijzigingen, nieuwsgebeurtenissen, nieuwe medewerkers, tot aan recent opgeleverde projecten.

Door voortdurend scherp en actief te blijven, zorgen we dat jullie organisatie relevant en zichtbaar blijft in de hedendaagse digitale wereld.