Over GoPixels

We vertellen je graag ons verhaal. Zo leer je ons al een beetje beter kennen.

Het ontstaan van GoPixels.

Digitaal is vandaag de dag een groot en vaak complex vraagstuk voor ieder merk of organisatie. Met onze meer dan 15 jaar aan brede grafische, digitale en marketing ervaring, zijn wij een prettige partij voor merken en organisaties om mee samen te werken. Kort gezegd, is er behoefte aan creatieve digitale ondersteuning? Wij voegen ook graag onze kennis en ervaring aan jullie organisatie toe. Zo zijn wij ontstaan.

Wij maken websites. En doen daarnaast nog veel meer

Website ontwikkeling zit in ons DNA. We zijn échte developers, maar dan toch net een beetje anders. Creativiteit en inlevingsvermogen is waar wij ons onderscheiden van een doorsnee bureau. Met een website van GoPixels krijg je namelijk meer dan alleen een nieuwe website. Je krijgt (indien gewenst) een digitale partner die als geen ander begrijpt dat jullie organisatie moet doen wat jullie graag doen, jullie vak. Dat doen wij namelijk ook. Wij zijn dan ook na oplevering van een nieuwe website bij veel van onze klanten de digitale partner en de vertaalslag naar de online wereld.

Gevestigd in Hellevoetsluis.

Hellevoetsluis. Hier zijn wij opgericht en gevestigd. Je vind ons dan ook vaak genoeg in de lunchpauze in het centrum. Hier kennen wij iedereen en iedereen kent ons. Diverse ondernemers in Hellevoetsluis hebben wij al geholpen aan bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl, een nieuwe website of hebben wij geholpen in het vergroten van hun online bereik door social media of online marketing.