Samen aan de slag met onze doelen

Online Marketing (SEO) voor een optimale vindbaarheid

Monitoring

We houden de website en onze inspanningen zorgvuldig in de gaten.

Data

Creatie

we ontwikkelen sterke SEO-content om beter vindbaar te worden.

Content

Optimalisatie

Stap voor stap verbeteren en optimaliseren.

Verbeteren

Evaluatie

Periodieke evaluatie van de resultaten van onze inspanningen.

Evalueren

Lokaal en betrokken

Online Marketing voor Hellevoetsluis en omgeving

In de complexe en competitieve wereld van online marketing is zichtbaarheid alles. Zonder een sterke, doordachte aanwezigheid op het web, lopen bedrijven waardevolle kansen mis om hun doelgroep te bereiken en te converteren. GoPixels is de lokale partner die ondernemers in de regio Hellevoetsluis helpt om hun online vindbaarheid te verbeteren.

Bij GoPixels begrijpen we de uitdagingen én de kansen die online marketing biedt. We specialiseren ons in het ontwikkelen van transparante, effectieve SEO-strategieën die niet alleen uw vindbaarheid verhogen, maar ook uw conversies continu verbeteren. Een investering voor de lange termijn.

Kennis en ervaring

Hoger in Google met behulp van een SEO traject met GoPixels

In het hart van onze online marketing dienstverlening ligt een diepgaand begrip van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit begrip heeft zichzelf ontwikkeld door de jarenlange kennis en ervaring die wij hebben mogen opdoen.

We ontwikkelen op maat gemaakte SEO-strategieën die zorgen voor een optimale vindbaarheid van uw website voor uw specifieke doelgroep. Door zowel technische als inhoudelijke aspecten van uw website continu te optimaliseren, vergroten we uw kansen om beter gevonden te worden door Google en, belangrijker nog, door uw potentiële klanten.

  • SEO-Strategieën

  • Funnels en Conversieoptimalisatie

  • Content Marketing
  • Continue Analyse en Optimalisatie

Wil je graag even bellen met een digitaal expert? Dennis staat klaar om je vrijblijvend te helpen!

SEO is een duurzame investering

Hoe gaan we te werk

We vertellen graag meer over ons SEO traject. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie?
Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.

Intakegesprek en Doelstellingen Definiëren

We starten met een grondig begrip van de zakelijke doelen, doelgroepen, en unieke waardeproposities van de organisatie. Vervolgens creëren we meetbare SEO-doelstellingen die aansluiten bij de algemene bedrijfsdoelstellingen.

Uitgebreide website audit en optimalisatie

We analyseren de website op technische belemmeringen die de zoekmachine indexering en prestaties kunnen beïnvloeden en beoordelen de kwaliteit, relevantie, en structuur van de bestaande content.

Daarnaast evalueren we het huidige backlinkprofiel van de website op kwaliteit en relevantie.

Als hier verbeteren in moeten worden aangebracht is het essentieel dit op te pakken voor we aan de slag gaan.

Zoekwoordenonderzoek en strategie

We starten met een zoekwoordenonderzoek waar we zoekwoorden en zinnen verzamelen die relevant zijn voor de bedrijfsdoelen en waar de doelgroep actief naar zoekt.

Na een analyse van de SEO-strategieën van concurrenten, om kansen en bedreigingen in de markt te identificeren, stellen we een gedetailleerde zoekwoordenstrategie op die zich richt op zowel quick wins als langetermijndoelen.

We gaan van start! We optimaliseren en ontwikkelen waar nodig nieuwe waardevolle content

We passen de bestaande content aan of ontwikkelen nieuwe content die is geoptimaliseerd voor de geselecteerde zoekwoorden. Dit betreft niet alleen de teksten die op een pagina komen te staan. We optimaliseren ook de titel tags, meta descriptions, header tags en andere belangrijke meta-data voor onze relevante zoekwoorden.

Daarnaast breiden we het backlinkprofiel uit met zo veel mogelijk waardevolle backlinks die ons autoriteit op het web zal vergroten.

Continue optimalisatie en rapportage

SEO is een doorlopend proces. We houden onze strategie scherp in de gaten en verbeteren op basis van de verzamelde gegevens en marktontwikkelingen en we zijn iedere maand in de weer met nieuwe, kwalitatieve content om de relevantie en autoriteit te behouden. Dit proces vereist een aanhoudende inzet en aanpassingsvermogen, aangezien het SEO-landschap continu verandert.

Regelmatig maken we SEO-rapporten met prestatiegegevens en onze aanbevelingen voor verdere optimalisatie.