Al onze kennis en ervaring staan tot jullie beschikking

Ontdek de kracht van onze PixelPakketten

Verrijk jullie organisatie met digitale kennis en ervaring

Wanneer bedrijven op continue basis onze kennis en ervaring goed kunnen gebruiken

Bij GoPixels weten we hoe belangrijk het is om constant te innoveren en je digitale voetafdruk te versterken. Daarom introduceren we onze PixelPakketten: jouw maandelijkse dosis creativiteit en digitale expertise, perfect afgestemd op de unieke behoeften van jouw organisatie. Onze PixelPakketten zijn ontworpen om je bedrijf elke maand weer een stukje mooier en beter te maken, met de flexibiliteit van uren op maat van jouw gekozen pakket.

Wil je graag even bellen met een digitaal expert? Dennis staat klaar om je vrijblijvend te helpen!

Lokaal en betrokken

Impact creëren vanuit onze thuisbasis, Hellevoetsluis

Een PixelPakket bij GoPixels betekent toegang tot een breed scala aan digitale kennis en ervaring, welke we inzetten voor jullie specifieke wensen en doelen. Met vier zorgvuldig samengestelde pakketten én de optie voor maatwerk, bieden we de perfecte oplossing voor elke uitdaging. Ons doel? Jouw organisatie met alle kennis en kunde ondersteunen en iedere maand weer een stukje mooier en beter maken.

Iedere maand weer een stapje verder

Onze benadering: strategie, realisatie, evaluatie

Het succes van onze PixelPakketten schuilt in ons gestructureerde proces, bestaande uit drie cruciale fasen:

  • Strategie: Samen stellen we de agenda voor de komende maand vast, gebaseerd op jouw behoeften, ideeën, en de beschikbare uren binnen je pakket. Of het nu gaat om technische optimalisaties of het creëren van frisse content, we leggen een solide basis voor succes.

  • Realisatie: Met de strategie als leidraad voeren we de geplande werkzaamheden uit. Of het nu gaat om websiteontwikkeling, SEO-optimalisatie, of het designen van sociale media content, we zetten de plannen om in realiteit.

  • Evaluatie: Na realisatie is het tijd voor reflectie. We presenteren de resultaten en bereiden samen de grond voor nieuwe initiatieven voor de volgende maand. Zo blijven we bouwen aan jouw digitale succes.

We gaan graag vrijblijvend het gesprek aan

Klaar om samen aan de slag te gaan?

Met GoPixels kies je niet alleen voor een pakket, je kiest voor een partner die met je meedenkt, innoveert en streeft naar het beste resultaat. Ben je klaar om jouw digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Ontdek dan nu welk PixelPakket het beste bij jouw organisatie past. Laten we samen de digitale toekomst van jouw bedrijf vormgeven!